Puteți vedea cine vă vede pagina TikTok? Află tot ce trebuie să știi!

Creat 3 iunie, 2024
persoană pe tik tok

TikTok este una dintre cele mai populare platforme de social media, cu milioane de utilizatori activi zilnic. Cu toate acestea, mulți utilizatori sunt curioși dacă pot afla cine le-a văzut profilul. TikTok a introdus recent o funcție numită „Vizualizări de profil”, care permite utilizatorilor să vadă cine și-a văzut profilul în ultimele 30 de zile. Cu toate acestea, această funcție nu este activată automat pentru toți utilizatorii. În acest articol, vom explora modul în care puteți activa și utiliza această funcție, ce alte modalități aveți pentru a monitoriza interacțiunile din contul dvs. TikTok și limitările acestei funcționalități.

Cum să activați funcția de vizualizare a profilului pe TikTok

TikTok a introdus caracteristica Vizualizări profil, care vă permite să vedeți cine v-a vizualizat profilul în ultimele 30 de zile. Dacă nu ați activat încă această funcție, iată pașii de urmat:

  1. Deschideți aplicația TikTok și accesați secțiunea Profil.
  2. Atingeți cele trei linii orizontale (setări) din colțul din dreapta sus.
  3. Selectați „Confidențialitate” .
  4. Găsiți și selectați opțiunea „Vizualizări de profil” .
  5. Activați funcția „Istoricul vizualizării profilului” .

Ce trebuie să știți despre funcția de vizualizare a profilului

Odată ce funcția Vizualizări profil este activată, puteți urmări cine v-a văzut profilul în ultimele 30 de zile. Acest lucru este util pentru a monitoriza cine manifestă interes pentru activitatea ta pe TikTok. Cu toate acestea, există câteva lucruri importante de reținut:

  • Dacă activați această funcție, și alți utilizatori vor putea vedea dacă le-ați vizualizat profilul.
  • Funcția funcționează numai dacă ambele părți au opțiunea activată. Dacă un utilizator nu are funcția activată, nu veți apărea în istoricul vizualizărilor profilului său.

Cum să urmăriți alte interacțiuni pe TikTok

Chiar dacă nu utilizați caracteristica Vizualizări profil, TikTok oferă câteva alte modalități de a monitoriza activitatea din contul dvs. Iată cum o poți face:

  1. Deschideți aplicația TikTok și atingeți pictograma Inimă din partea de jos a ecranului.
  2. Aici vei vedea toate notificările recente, inclusiv aprecieri, comentarii și distribuiri la videoclipurile tale.
  3. Dacă aveți un cont de companie sau de creator, puteți accesa și secțiunea Analytics pentru a vedea statistici detaliate despre vizionările videoclipurilor dvs. și datele demografice ale urmăritorilor.

Care sunt alternativele la activitatea de urmărire pe TikTok?

Dacă sunteți interesat să urmăriți cine vă vede conținutul, este posibil să întâlniți aplicații terță parte care promit să furnizeze astfel de date. Cu toate acestea, ar trebui să fiți precaut când utilizați aceste aplicații, deoarece multe dintre ele pot încălca politicile TikTok sau pot compromite securitatea contului dvs. Este recomandat să vă bazați pe funcțiile oficiale ale TikTok, cum ar fi Vizualizări de profil și Analytics, pentru a obține date exacte și sigure despre activitatea din contul dvs.

Concluzie

Deși TikTok nu a oferit întotdeauna o modalitate de a vedea cine vă vizualizează profilul, introducerea caracteristicii Vizualizări de profil permite acum utilizatorilor să facă exact asta, cu condiția ca cealaltă persoană să fi activat și caracteristica. În plus, puteți urmări interacțiunile din contul dvs. prin notificări și, pentru conturile de afaceri sau de creatori, prin Analytics TikTok. Fiți precaut cu aplicațiile terță parte și concentrați-vă pe utilizarea opțiunilor oficiale pentru a vă asigura securitatea contului și pentru a obține informații cât mai exacte posibile.

pagina tik tok

Istoricul vizualizărilor de profil pe TikTok rămâne vizibil timp de 30 de zile. După aceea, informațiile sunt șterse automat și nu veți putea vedea vizualizările mai vechi de profil decât dacă acestea apar din nou în următoarele 30 de zile.

Nu, TikTok nu oferă detalii despre câte ori un anumit utilizator ți-a vizualizat profilul. Afișează pur și simplu numele utilizatorului dacă acesta v-a vizualizat profilul în ultimele 30 de zile, fără a specifica frecvența.

Dacă dezactivați funcția Vizualizări profil, nu veți mai putea vedea cine v-a vizualizat profilul și nici alți utilizatori nu vor fi notificați dacă le vizitați profilurile. Cu toate acestea, toate vizualizările de profil înregistrate în timp ce funcția era activată vor rămâne vizibile timp de 30 de zile, cu excepția cazului în care dezactivați funcția.